ti 23.4.

-perinteinen lihakeitto

-rapeat kalaleikkeet ( L) kananmunakastikkeella

-kana-aurinkokuivattutomaattikiusaus (g,l)

-keitetyt perunat

ke 24.4.

-kukkakaalisosekeitto (g,l)

-kermainen maksakastike (g,l)

-paistetut muikut (L)

-perunamuusi ja keitetyt perunat

to 25.4.

-suppilovahverokeitto (g,l)

-lihapullia kermakastikkeessa (g,L)

-savulohikiusaus (g,l)

-rakuunaporkkanat

-valkosipuliperunat ja keitetyt perunat

pe 26.4.

-punajuurikeitto

-igorin kanaa (g,l)

-lihamureke kanttarellikastikkeella (g,l)

-kermaperunat ja keitetyt perunat (g,l)

ti 30.4.

-kasvissosekeitto (g,l)

-vappubuffet: lihapullia, pekoninakkeja, perunasalaattia, pastasalaattia, kermaperunoita, mustaa makkaraa puolukkahillolla ja pyttipannua

ke 1.5

kartano suljettu

to 2.5.

-bataattisosekeitto (g,L)

-kartanon mantelikalaa (g,l)

-palapaisti (g,l)

-perunamuusi ja basmatiriisiä

-rakuunaporkkanat

pe 3.5.

-punajuurifetakeitto (g,l)

-bbqkanaa riisillä (g,l)

-nakkistroganoff perunamuusilla (g,l)

-pinaattiohukaisia puolukkahillolla (L)