Maanantai 18.10
Suppilovahverokeitto (g,l)
Järvikalapihvit (l)
Kievin kanaa
Tillikermakastike
Perunamuusi (l)
Tiistai 19.10.
Mustajuurikeitto (g,l)
Pehmeän pippurinen possukastike (g,l)
Lohkoperunat ja keitetyt perunat
Keskiviikko 20.10.
Tomaattikeittoa grutongeilla ja parmessanilla
Kartanon kaalilaatikkoa puolukkahillolla (g,l)
Kasvisgratiini (g,l)
Torstai 21.10.
Kermainen suppilovahverokeitto (g,l)
Karjalanpaisti (g,l)
Perunamuusi ja keitetyt perunat
Perjantai 22.10.
Juustoinen kukkakaalikeitto (g,l)
Halloumibroileria (g,l)
Keitetty basmatiriisi (g,l)
Punajuuri-aurapaistos (g,l)