Maanantai 18.10

Suppilovahverokeitto (g,l)

Järvikalapihvit (l)

Kievin kanaa

Tillikermakastike

Perunamuusi (l)

Tiistai 19.10.

Mustajuurikeitto (g,l)

Pehmeän pippurinen possukastike (g,l)

Lohkoperunat ja keitetyt perunat

Keskiviikko 20.10.

Tomaattikeittoa grutongeilla ja parmessanilla

Kartanon kaalilaatikkoa puolukkahillolla (g,l)

Kasvisgratiini (g,l)

Torstai 21.10.

Kermainen suppilovahverokeitto (g,l)

Karjalanpaisti (g,l)

Perunamuusi ja keitetyt perunat

Perjantai 22.10.

Juustoinen kukkakaalikeitto (g,l)

Halloumibroileria (g,l)

Keitetty basmatiriisi (g,l)

Punajuuri-aurapaistos (g,l)